kodulooma tahad?

kes meist ei oleks kunagi koduloomast unistanud? aga kui paljud meist on selle mõtte maha matnud, kuna pole kedagi, kes looma eest hoolitseks või vähemalt järele vaataks siis kui tuleb tahtmine nädalaks soojale maale kihutada?
aga palun, meil on teile pakkuda loom, kes on armas nagu kõik tavalised koduloomad, kuid nõuab vaid minimaalset järelevaatamist - TIGU!
ja muidugi mõista pole tegemist mingi kombetu metsteoga, vaid täielikult kodustatud isendiga, kellele on õpetatud ka mõned lisategevused.
näiteks kas teile meeldib huumor? kes teist vaatab telekast tulevaid huumorisaateid nagu ärapanija või normanni show? kas pole mõnikord frustreeriv, kui hea saade jääb nägemata just selle pärast, et samal ajal on kas mõni teine saade, ämm tuleb külla või kees piim pliidi peal üle ja loo puänt läks kaotsi? ajab ikka teine kord närvi, eks?
novot, just sellepärast aretasimegi sellise looma, keda võite juba varsti osta:
kodustatud huumoritigu (KHT) või lihtsalt "kõtt" on esiteks väga mugavalt peetav koduloom, teiseks on ta kodustatud, see tähendab, et ta ei hammusta kedagi ja käib oma kojas asjal, mitte ei lase vaiba peale. kolmandaks valdab laia spektrit igasugust huumorit (Kreisiraadiost Boratini) ja neljandaks, kuna tigu on teatavasti aeglane loom, esitab KHT seda väga aeglaselt, seega pole kunagi probleemi, et mõni naljalugu liialt kiiresti ära lõppeks või kuulmata jääks!
Kuidas on, kas juba tekkis tahtmine osta, või tahaks veel infot?

ostan!      veel infot

Kommentaarid

Populaarsed postitused