kuidas TV3 oma vaatajareitinguid saaks tõsta

Kes teab kedagi, kes teab kedagi kes vaatab tv3e? noh, ilmselt juba ammu keegi ei vaata. isegi savisaar teab, et keegi ei vaata ja noh, raske on sellest veel vähem vaadatumaks kukkuda :)

samas, pole ka ime, kui tv3 näitab kõige põnevamaid sarju/filme kas öösel või puhkepäeva varahommikul. konspiratsiooniteoreetikud võiks lausa uurida, kas mõni konkureeriv telekanal pole ehk oma meest tv3e programmikoostajaks sokutanud. seitsmesed uudised kell 18.55 - no tule taevas appi. kell lööb piiks-piiks täistundi ja siis hakkan tv3 pealt uudiseid vaatama, et "oh kui hea, vedas et põhiuudist ei näinud"? neid näiteid võib igaüks leida küll ja veel: reklaam keset uudistesaadet, lihtsalt halvad filmid (enamasti koguperekomöödiad) prime-times, 2. kategooria saatejuhid, arusaamatul ajal kordused (nt csi kõik erinevad sarjad ja hooajad segiläbi) jms.

kõige rohkem aga minu arvates on tv3 ja ka etv endale käru keeranud oma saadete "kopiraidiga" - näiteks ei lubata kasutada oma saate materjale populaarses k2 saates ärapanija. tulemus - ärapanijas näidatakse kanal2 enda saatejuhtide prohmakaid. nüüd küsimus suurele ringile - kas selliste äparduste tõttu vastvava saate vaadatavus langeb või tõuseb? mina pakuks, et pigem tõuseb. inimene on ju ikka sensatsioonijahil uudishimulik olend. ja kui on võimalus, et saates näidatakse midagi sellist, millest järgmisel päeval kohvi- ja suitsunurgas kõneldakse, siis tuleb seda vaadata. sisuliselt näitab kanal2 omasaadetes nagu reporter ja ärapanija oma teiste saadete kordusi! ja kõik on häppid!

siit kindlasti väike õlalepatsutus teistele sharewaresõpsidele - võidab see, kes jagab, mitte see kes kiivalt endale hoiab ja mitte ainult youtube või skype vaid ka kõigis teistes sfäärides. koduseks mõtlemiseks jääb, mis või kes saab patentidest järgmise 10-15 aasta jooksul ;)

Kommentaarid

Populaarsed postitused